Lijstenmakerij

Al sinds 1967 actief en nu met de derde generatie in het bedrijf, is Lijstenmakerij Daleman een eigentijdse lijsten speciaalzaak, met twee filialen gevestigd in Den Haag en Leiden, die zich kenmerkt door een hoogwaardig vakmanschap en is voorzien van de beste materialen om het inlijstwerk optimaal tot zijn recht te laten komen.

Wij zijn¬†gespecialiseerd in het inlijsten van alle soorten kunst op papier, etsen,¬†olieverfschilderijen, borduurwerken, foto‚Äôs, geboorte‚Äď en trouwkaarten, textiel¬†en in het opspannen van doeken¬†en sportshirts.¬†Onze lijsten vari√ęren van staaflijsten tot¬†handvergulde¬†en¬†over-de-hoekverwerkte¬†lijsten, aluminium lijsten en we¬†hebben een sortering van meer dan 2000 profielen.

Daarnaast is er een groot assortiment aan kleuren¬†van milieuvriendelijk zuurvrij passe-partout karton en assortiment glas, waaronder het hoog¬†ontspiegelde ‘museum¬†glas’.¬†Tevens beschikken wij over een eigen restauratie atelier voor het schoonmaken, verdoeken en¬†restaureren van schilderijen en lijsten.

WAT IS DE KEUZE VAN LIJSTEN?

lijstenmakerijdaleman12

Wij hebben meer dan 1500 verschillende houten profielen, van modern tot klassiek en meer dan 250 aluminium profielen in diverse kleuren en modellen. Passe-Partout in vele kleuren voor u op maat gesneden. Kant en klare houten lijsten gebaseerd op de oude stijl en een opplakservice.

WAT IS DE KEUZE VAN GLAS?

lijstenmakerijdalemanhome3

U kunt kiezen uit vijf verschillende glas soorten: Helder glas, Ontspiegeld glas, Clear Color (Museum) glas, Artglass en UV glas.

Wat kunnen we inlijsten?

lijstenmakerijdaleman7

Aquarellen, baby kleding en schoentjes, borduurwerken, diploma’s, doeken, etsen, foto’s, geboorte-en trouwkaarten, munten, oorkondes, pentekeningen, posters, postzegels, sport shirts en verschillende soorten¬†textiel.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

lijstenmakerijdalemanhome2

Uw inlijsting binnen 2 tot 10 dagen gereed. Bij meerdere inlijstingen tegelijk, zijn de prijzen in overleg. Samen met u bepalen wij de beste inlijst combinatie. Spoedopdrachten zijn ook mogelijk: vandaag brengen, morgen gereed.